Deși brățările de fitness sunt mai puțin populare decât în trecut, milioane de oameni le preferă în continuare smartwatch-urilor mai scumpe. Unii aleg o brățară de fitness pentru că este mai mică, mai ușoară și mai ușor de purtat; alții o preferă pentru că are un preț mult mai mic decât un smartwatch, în timp ce unii vor doar să vadă dacă un dispozitiv de acest tip îi poate ajuta să-și îmbunătățească sănătatea și stilul de viață, înainte de a investi într-un smartwatch scump. Indiferent de motivele tale, dacă ești în căutarea unui dispozitiv de monitorizare a activității fizice, ar trebui să iei în considerare Samsung Galaxy Fit3. Citește această recenzie pentru a afla de ce:
Samsung Galaxy Fit3: Pentru cine este o alegere potrivită?
Samsung Galaxy Fit3 este o alegere excelentă pentru:
- Persoanele în căutarea unui dispozitiv de monitorizare pentru fitness cu preț accesibil
- Utilizatorii care vor o monitorizare de bază pentru sănătate și sport într-un format prietenos
- Cei ce au un smartphone sau o tabletă Samsung Galaxy
Pro și contra
Iată aspectele care-mi plac la Samsung Galaxy Fit3:
- Ecran AMOLED mare și cu un timp de răspuns rapid
- Confortabil de purtat
- Ușor de folosit și de navigat
- Samsung Health este o platformă excelentă de sănătate și fitness
- Poate monitoriza mai mult de 100 de sporturi și activități
Cât despre dezavantaje:
- Are o autonomie decentă a bateriei, dar departe de ceea ce promovează Samsung
- Folosește GPS-ul conectat, ceea ce afectează acuratețea monitorizării
- Firmware-ul inițial are niște probleme de stabilitate
Verdict
Galaxy Fit3 este cea mai bună brățară de fitness creată de Samsung până acum și unul dintre cele mai atrăgătoare dispozitive de genul său. Având un preț destul de mic, este evident că acest produs este imperfect și are câteva puncte slabe. Are însă un ecran mai mare și mai bun decât predecesorul său (Galaxy Fit2), o autonomie decentă a bateriei și este ușor de folosit. Aplicația Samsung Health este partenerul excelent al acestui dispozitiv de monitorizare pentru fitness, cu multe funcții utile care te pot ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea și condiția fizică. Prin urmare, cât timp nu ai nevoie de date avansate de monitorizare pentru sănătate și fitness, Samsung Galaxy Fit3 îți oferă funcțiile necesare la un preț rezonabil. Deși funcționează cu majoritatea telefoanelor cu Android, obții cea mai bună experiență de utilizare atunci când asociezi Galaxy Fit3 cu un smartphone sau cu o tabletă Samsung Galaxy.
Despachetarea lui Samsung Galaxy Fit3
Samsung Galaxy Fit3 sosește într-o cutie mică de carton alb. Imaginea și denumirea produsului se află în partea de sus. Pe lateralele cutiei sunt imprimate foarte puține informații. În partea de jos, ar trebui să găsești un abțibild cu numărul de serie al lui Galaxy Fit3 și detalii despre data și locul unde a fost fabricat.
În interiorul ambalajului, se află brățara de fitness, cablul de încărcare brevetat, certificatul de garanție și un pliant cu informații despre produs și de siguranță.
Înainte de a configura Samsung Galaxy Fit3, încarcă brățara de fitness și instalează aplicațiile Galaxy Wearable și Samsung Health pe smartphone-ul tău. Vei avea nevoie de ambele pentru a folosi dispozitivul de monitorizare.
Design și specificații hardware
Samsung Galaxy Fit3 este mai mare decât predecesorul său și include un ecran tactil mai mare, de 4 cm . Panoul AMOLED este luminos și are o rezoluție de 256 x 402 pixeli. După cum poți vedea în imaginea de mai jos, dispozitivul este dreptunghiular și are cu colțuri rotunjite. În partea dreaptă, găsești butonul de pornire/acasă și un mic orificiu pentru barometru.
Pe partea din spate, se află contactele de încărcare, senzorul optic de ritm cardiac și două butoane pentru desprinderea curelei.
Din păcate, Samsung folosește un sistem brevetat pentru atașarea curelelor la Galaxy Fit3, ceea ce înseamnă că nu poți cumpăra brățări de schimb decât de la producătorul acesteia. Corpul dispozitivului de monitorizare are o ramă din aluminiu și cântărește doar 18,5 grame. Curelele sunt realizate din silicon. Cu ele atașate, Samsung Galaxy Fit3 cântărește 38 de grame.
Samsung Galaxy Fit3 este un dispozitiv de monitorizare pentru fitness accesibil, așa că nu include senzori avansați pentru măsurarea ECG (electrocardiograme) sau a tensiunii arteriale. În schimb, beneficiezi de următorii senzori:
- Accelerometru: măsoară mișcarea și accelerația. Cu ajutorul acestuia, brățara măsoară numărul de pași pe care îi faci în fiecare zi.
- Barometru: măsoară presiunea atmosferică, utilă pentru a calcula altitudinea. Acest senzor este folosit pentru a monitoriza drumețiile, alergările pe traseu, ciclismul și alte activități.
- Giroscop: joacă un rol crucial în monitorizarea mișcării și a orientării. Este folosit pentru a măsura orientarea benzii și pentru a îmbunătăți precizia numărării pașilor.
- Senzor optic de ritm cardiac: măsoară ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge.
- Senzor de lumină: detectează intensitatea luminii din jur și ajută Galaxy Fit3 să-și ajusteze automat luminozitatea ecranului. Atunci când lumina ambientală este scăzută, ecranul se întunecă pentru a economisi energie, iar în lumina puternică a soarelui, ecranul devine mai luminos pentru a îmbunătăți vizibilitatea.
Galaxy Fit3 este disponibilă în variantele de culoare Gray (Gri), Silver (Argintiu) și Pink Gold (Auriu roz). După cum poți vedea în imagini, eu testez versiunea gri, care arată destul de bine. Un avantaj important pentru Galaxy Fit3 este rezistența la apă de 5 ATM certificată IP68. Asta înseamnă că poate rezista la praf, precum și la picăturile de ploaie. Poți înota cu brățara în apă până la 50 de metri adâncime timp de 10 minute. Totuși, nu este potrivită pentru scufundări sau activități în apă cu presiune ridicată.
Samsung Galaxy Fit3 folosește Bluetooth versiunea 5.3 pentru a se conecta la smartphone-ul tău și la alte dispozitive. Însă nu dispune de un cip NFC sau de GPS încorporat. Folosește GPS conectat, ceea ce înseamnă că are nevoie de smartphone-ul tău pentru a monitoriza activitățile care au nevoie de poziționare GPS. Reține că acest dispozitiv de monitorizare pentru fitness nu funcționează cu toate telefoanele. De exemplu, Galaxy Fit3 NU este compatibil cu iPhone-urile, dar funcționează împreună cu toate telefoanele cu Android. Totuși, unele caracteristici sunt exclusive pentru posesorii de Samsung Galaxy, și le voi descrie în detaliu în următoarea secțiune a acestei recenzii.
Nu în ultimul rând, această brățară de fitness are o baterie de 208 mAh, care, potrivit Samsung, ar trebui să o țină în funcțiune timp de până la 13 zile cu o singură încărcare. Compania mai spune că ar trebui să se încarce de la 1% la 65% în 30 de minute. Aceste specificații sună foarte bine și aștept cu nerăbdare să fac măsurători în condiții reale și să le raportez mai târziu în această recenzie.
Specificațiile tehnice pentru Samsung Galaxy Fit3 sunt destul de promițătoare, chiar dacă este un dispozitiv accesibil. Pentru și mai multe specificații tehnice și o listă detaliată a tuturor caracteristicilor sale, accesează această pagină: Samsung Galaxy Fit3.
Configurarea și utilizarea lui Samsung Galaxy Fit3
Înainte de a configura Samsung Galaxy Fit3, instalează aplicațiile Galaxy Wearable și Samsung Health pe telefonul tău și conectează-te cu contul tău Samsung. Brățara este detectată automat și este ușor s-o adaugi. Totuși, asta presupune mai mulți pași: conectarea dispozitivului de monitorizare pentru fitness la telefonul tău, descărcarea software-ului pentru acesta, acceptarea termenilor și condițiilor Samsung și acordarea accesului la tot felul de informații (locația ta, contactele tale etc.).
Apoi, setează mâna pe care preferi să-l porți și poziția butoanelor și poți începe să-l folosești. Aplicația Galaxy Wearable controlează cum arată și cum funcționează Samsung Galaxy Fit3 ca dispozitiv inteligent, iar toată monitorizarea stării de sănătate și de fitness se face în aplicația Samsung Health.
În primul rând, ar trebui să intri în aplicația Galaxy Wearable și să configurezi aspecte precum fețele de ceas pe care le folosești, ecranul aplicației, panoul rapid, dalele disponibile pe Samsung Galaxy Fit3 și notificările primite. Mi-a plăcut colecția de fețe de ceas creată de Samsung și a fost foarte interesant să o răsfoiesc. Este una dintre cele mai variate colecții de pe piață. 🙂
Îți recomand, de asemenea, să-ți adaugi informațiile medicale și să stabilești persoanele de contact în caz de urgență. Aceste date vor fi utile în situații speciale. De exemplu, să presupunem că Samsung Galaxy Fit3 detectează că ai căzut. În acest caz, poate să alerteze persoanele pe care le selectezi și să trimită un mesaj SOS de urgență. În situații critice, această funcție ar putea fi esențială.
Ar trebui, de asemenea, să verifici dacă există actualizări de software pentru Samsung Galaxy Fit3, deoarece acestea îmbunătățesc considerabil experiența de utilizare. În cazul meu, versiunea inițială de firmware a avut unele probleme de stabilitate, ceea ce a făcut ca dispozitivul să repornească aleatoriu o dată la câteva ore. Nici măcar nu am putut termina de urmărit primul meu antrenament, deoarece Galaxy Fit3 a repornit singur în mijlocul acestuia. Din fericire, firmware-ul mai nou a rezolvat această problemă. Ceea ce m-a surprins a fost că Samsung a lansat multe actualizări de firmware de la versiunea inițială într-o perioadă foarte scurtă. Probabil că au identificat mai multe probleme și au lucrat în mod activ la eliminarea lor. Prin urmare, continuă să verifici dacă există actualizări de firmware după ce prima a fost efectuată. Verifică dacă există versiuni mai noi în aplicația Galaxy Wearable până când nu mai este menționată nicio versiune nouă. Singurul dezavantaj este că actualizările de firmware durează câteva minute fiecare, deoarece toate datele sunt trimise către Galaxy Fit 3 prin Bluetooth la viteze mici. De asemenea, brățara nu instalează imediat ultima versiune de firmware. Instalează toate actualizările de firmware în ordinea în care au fost lansate.
Datorită greutății reduse a dispozitivului, este plăcut să porți Samsung Galaxy Fit3. Însă nu-mi place să-l pun și să-l scot, deoarece o porțiune dintr-o curea se strânge între cealaltă curea și piele. O brățară clasică de ceas ar fi fost mai confortabilă.
Per total, utilizarea lui Samsung Galaxy Fit3 este o experiență ușoară și fluidă. Ecranul tactil are un timp de răspuns rapid, iar vizibilitatea sa este bună. Însă, atunci când te afli în aer liber, în lumina directă a soarelui, luminozitatea ecranului său AMOLED este mai scăzută, astfel încât nu vei avea parte de o vizibilitate atât de mare, ca pe smartwatch-urile mai scumpe. Totuși, ecranul lui Galaxy Fit3 rămâne utilizabil.
Deși Galaxy Fit3 nu este un smartwatch, are câteva aplicații utile preinstalate. De exemplu, posesorii de smartphone-uri Samsung vor aprecia funcția Camera Remote (telecomandă pentru cameră) pentru a face fotografii, iar caracteristica Timer poate fi utilă atunci când gătești ceva și vrei să-ți amintești să scoți mâncarea din cuptor la momentul potrivit. Cronometrul (Stopwatch) este, de asemenea, util atunci când vrei să monitorizezi cât timp îți ia să efectuezi anumite activități, iar verificarea prognozei meteo (Weather) este folositoare atunci când îți alegi hainele pentru ziua respectivă.
O altă funcție utilă este capacitatea de a respinge apelurile de pe Samsung Galaxy Fit3 și de a trimite mesaje text predefinite. Însă nu poți răspunde la apeluri de pe brățară, deoarece aceasta nu dispune de funcțiile necesare. Deși poate fi deranjant să primești prea multe notificări pe brățară, poți să-ți personalizezi cu ușurință notificările sau chiar să activezi opțiunea Do Not Disturb atunci când trebuie să te concentrezi pe ceea ce faci.
Samsung se laudă că Galaxy Fit3 rezistă până la treisprezece zile cu o singură încărcare. Din păcate, în viața reală, nu te poți apropia de această estimare decât dacă dezactivezi măsurătorile precum nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului, setezi ecranul la cea mai mică luminozitate și setezi ca toate măsurătorile să fie efectuate la intervale minime. În viața reală, veți obține aproximativ șase zile de autonomie. Cu cât faci mai multă mișcare și cu cât sunt mai frecvente măsurătorile de sănătate și notificările din aplicații, cu atât autonomia va fi mai mică. Totuși, șase zile sunt suficiente în opinia mea și sunt mulțumit. Mi-aș dori ca producătorii să nu mai ofere estimări nerealiste, care stabilesc așteptări false. Partea bună este că încărcarea lui Samsung Galaxy Fit3 este o experiență pozitivă. Am folosit un încărcător rapid Samsung de 45 de wați. Acesta a încărcat brățara de la 0% la 100% în șaizeci și patru de minute. În 30 de minute, a urcat de la 0% la 71%, chiar mai bine decât cei 65% promovați de Samsung.
În teorie, Samsung Galaxy Fit3 ar trebui să funcționeze bine cu orice telefon cu Android, dacă instalezi cele două aplicații necesare: Galaxy Wearable și Samsung Health. Am testat Galaxy Fit3 cu un smartphone Samsung Galaxy S23 și cu un Nothing Phone (2a) în timpul recenziei mele. A funcționat bine cu ambele smartphone-uri. Însă configurarea acestuia pe Galaxy S23 a fost mai rapidă. Și, cel mai important, unele funcții sunt disponibile numai atunci când folosești un smartphone sau o tabletă Samsung Galaxy împreună cu dispozitivul de monitorizare pentru fitness. De exemplu, Camera Remote este exclusiv pentru telefoanele Samsung, la fel ca și funcții precum Together (în aplicația Samsung Health), sincronizarea alarmelor, listele cu ceasurile din orașele lumii, Emergency SOS și sincronizarea modurilor de somn (Sleep Mode) și Do not disturb între telefon și dispozitivul de monitorizare. Dacă ai un iPhone, nu vei putea folosi Samsung Galaxy Fit3.
Cu excepția problemelor inițiale de stabilitate, care au fost rezolvate printr-o actualizare de firmware, sunt mulțumit de experiența de utilizare a lui Samsung Galaxy Fit3. Este un produs prietenos, ușor și confortabil de purtat și are o mulțime de funcții utile. În continuare, hai să vedem cât de bine îți monitorizează sănătatea și activitățile fizice.
Monitorizarea sănătății cu Samsung Galaxy Fit3
Chiar dacă Samsung Galaxy Fit3 nu are mulți senzori, iar aceștia nu sunt foarte avansați, datele de monitorizare a stării de sănătate obținute sunt utile și prezentate în mod atractiv de aplicația Samsung Health. Aș spune chiar că această aplicație reprezintă un atu important al acestui produs. Aplicația afișează datele și graficele privind ritmul tău cardiac pentru fiecare zi, săptămână, lună și an. Poți vedea cu ușurință cum evoluează ritmul tău cardiac în timpul zilei și nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului.
Deoarece măsurarea nivelului de oxigen din sânge reduce semnificativ autonomia bateriei, această măsurătoare poate fi activată numai în timpul somnului și nu în mod continuu, ca cea a ritmului cardiac. Să presupunem că vrei să economisești în continuare baterie. În acest caz, poți dezactiva măsurarea oxigenului din sânge în timpul somnului și poți efectua doar ocazional măsurători manuale. Aceste măsurători sunt ușor de pornit pe Samsung Galaxy Fit3 și durează doar câteva secunde. 🙂 Rezultatul este afișat pe dispozitivul de monitorizare pentru fitness și pe aplicația Samsung Health.
Galaxy Fit3 monitorizează, de asemenea, nivelul de stres; poți vedea rapoarte zilnice, precum cel de mai jos. Aplicația Samsung Health îți indică un nivel mediu zilnic de stres și nivelul de stres pentru fiecare oră. Dacă ești stresat și nu te simți bine, Galaxy Fit3 îți propune exerciții de respirație pentru a te ajuta să-ți recapeți echilibrul. În timp ce testam, a fost util să văd cum a evoluat nivelul meu de stres în orele care au urmat unor antrenamente mai intense.
Așa cum era de așteptat, Samsung Galaxy Fit3 îți monitorizează somnul, durata, consistența și calitatea acestuia. Însă, înainte de a-ți prezenta toate datele disponibile, trebuie să porți dispozitivul de monitorizare pentru fitness timp de șapte nopți consecutive, pentru ca acesta să-ți învețe tiparele de somn. La sfârșitul acestei perioade, acesta asociază tiparele tale de somn cu un animal (în cazul meu, un pinguin) și începe să-ți dea sfaturi despre cum să-ți îmbunătățești calitatea somnului.
Dacă ai probleme de somn, este util să asculți sfaturile oferite de Samsung Health. Îndrumarea este prietenoasă, iar rapoartele zilnice pe care le primești despre somnul tău sunt utile, deoarece te ajută să înțelegi cum calitatea somnului tău are efect asupra recuperării tale mentale și fizice.
Îmi place, de asemenea, că Samsung Galaxy Fit3 și aplicația Samsung Health te ajută să monitorizezi și alte aspecte care au impact asupra sănătății tale: câtă apă bei în fiecare zi și ce mănânci. În cadrul aplicației Samsung Health, poți să setezi o dimensiune standard a paharului și să adaugi apa pe care o bei direct de pe Galaxy Fit3. Deși este un lucru bun, ar fi fost și mai bine ca Samsung să le permită utilizatorilor să adauge cantități personalizate, pe lângă dimensiunea standard a paharului. M-am luptat cu hidratarea timp de mulți ani și este important să fiu atent la cantitatea de apă pe care o beau. Înregistrarea aportului meu de apă ar fi fost mult mai ușoară dacă aș fi putut folosi mai mult de o dimensiune standard pentru pahar. Astfel de îmbunătățiri ar trebui adăugate în versiunile viitoare de Samsung Health.
Este posibilă, de asemenea, înregistrarea meselor, dar numai în cadrul aplicației Samsung Health. Poți să adaugi ce ai mâncat în timpul fiecărei mese și să folosești baza de date cu alimente creată de Samsung împreună cu FatSecret, pentru a găsi acele alimente și a obține informații nutriționale pentru fiecare dintre ele. La sfârșitul zilei, vezi dacă ai mâncat prea mult sau prea puțin, dacă aportul tău alimentar a fost suficient de echilibrat etc.
Asocierea consumului de apă și de alimente cu monitorizarea stării de sănătate și a activităților fizice este foarte utilă. Această abordare completă ajută Samsung Health să facă o evaluare realistă a bunăstării tale fizice. Ea permite aplicației să-ți ofere recomandări utile pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.
Dacă ești femeie, poți să-ți urmărești ciclul menstrual, iar Samsung Health îți poate prezice următoarea menstruație. În primul rând, trebuie să activezi această funcție în aplicație, iar apoi o poți folosi pe tracker. Însă, pentru că sunt bărbat, nu am putut să testez această funcție sau să fac o evaluare a funcționării sale.
În general, sunt mulțumit de funcțiile de monitorizare a sănătății de pe Samsung Galaxy Fit3. Da, brățara oferă mai puține date decât ar face-o un smartwatch mai scump, iar senzorii săi nu sunt la fel de avansați. Însă asta nu o împiedică să fie un partener util pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească starea de sănătate. Aplicația Samsung Health ajută foarte mult în această privință, deoarece este bine realizată și ușor de folosit, iar sfaturile și datele pe care le prezintă sunt întotdeauna într-un format ce menține utilizatorii curioși și implicați.
Monitorizarea activităților sportive cu Samsung Galaxy Fit3
Funcțiile de monitorizare a activităților sportive de pe Samsung Galaxy Fit3 sunt atât un punct forte, cât și un punct slab. Atuul acestui dispozitiv de monitorizare pentru fitness este varietatea mare de sporturi și de activități pe care le poate monitoriza. Compania se laudă cu faptul că este capabil să urmărească peste 100 de activități. Lista include orice activitate la care te poți gândi, de la activități fizice obișnuite, precum alergat, ciclism, înot, pilates sau yoga, la activități care țin de stilul de viață, precum dansul și baletul, și până la sporturi de nișă, cum ar fi volei pe plajă, golf sau hochei pe gheață.
Această varietate este excelentă, mai ales având în vedere prețul lui Samsung Galaxy Fit3. În schimb, smartwatch-urile scumpe de la alți producători oferă o varietate mult mai mică de sporturi și activități care pot fi monitorizate. Însă acele dispozitive mai scumpe au mai mulți senzori, inclusiv GPS încorporat sau senzori mai preciși decât Samsung Galaxy Fit3, iar aici se află punctul slab al acestui dispozitiv de monitorizare pentru fitness. Să luăm două exemple:
- În stânga, am înregistrat o alergare de 5 km, făcută în timp ce purtam Galaxy Fit3 și un smartwatch specializat în alergare - Garmin Forerunner 165 Music. Însă, deoarece Galaxy Fit3 a folosit GPS conectat în loc de propriul cip GPS, conexiunea sa cu smartphone-ul meu Samsung Galaxy S23 s-a dovedit a fi dificilă. Acesta a înregistrat alergarea ca având o lungime de 7,93 km - o estimare foarte flatantă, dar nu una reală. 🙂 De asemenea, Galaxy Fit3 nu a putut afișa o hartă a alergării mele, ci doar poziția unde mi-am încheiat alergarea. În schimb, pe smartwatch-ul meu specializat în alergare, aveam o hartă detaliată a activității, iar statisticile primite la final au fost mai precise.
- În dreapta, am înregistrat o drumeție făcută acum câteva zile. În paralel, am folosit același smartwatch Garmin. De data aceasta, Samsung Galaxy Fit3 s-a descurcat mai bine la menținerea unei conexiuni GPS cu smartphone-ul meu, iar distanța calculată de acesta a fost mult mai aproape de realitate.
Partea bună este că Samsung Galaxy Fit3 oferă date utile pentru fiecare antrenament. De exemplu, la alergarea incorect măsurătă de 7,93 km, acesta a raportat cinci diviziuni (corespunzătoare la 5 km de alergare), cu timpi relativ apropiați de cei raportați de smartwatch-ul pentru atletism Garmin. De asemenea, mi-a comunicat zonele de ritm cardiac și vremea de care m-am bucurat în timpul antrenamentului. În general, datele raportate de Samsung Galaxy Fit3 sunt utile pentru începători și pentru persoanele aflate la începutul călătoriei lor în materie de sănătate și fitness. Însă cei care iau în serios condiția fizică și doresc o raportare exactă a performanței și a evoluției lor vor avea nevoie de mai multe detalii.
O caracteristică pe care am apreciat-o foarte mult este detectarea automată a antrenamentelor. De multe ori, Galaxy Fit3 a detectat corect faptul că făceam o plimbare și a înregistrat-o în consecință, fără ca eu să fac nimic. De asemenea, atunci când am făcut curățenie în casă, aceasta a fost înregistrată ca Other workout (auto) și am putut vedea cât timp a durat și ce impact a avut. M-am simțit obosit la sfârșit, ca și cum ar fi fost un antrenament adevărat. 🙂 Această funcție de detectare automată este utilă și motivantă, deoarece se asigură că înregistrează activitățile fizice care îmbunătățesc sănătatea și condiția fizică chiar și atunci când uiți să începi monitorizarea manual.
O altă caracteristică utilă este că aplicația Samsung Health are o secțiune Fitness, unde poți găsi diverse antrenamente și programe de pregătire. Acestea sunt excelente atunci când vrei să începi să-ți dezvolți obiceiuri de antrenament sănătoase și, cel mai important, sunt gratuite. Nu trebuie să plătești un abonament, ca atunci când cumperi dispozitive similare de la alte mărci.
Există și o secțiune Together (Împreună) în Samsung Health, unde poți să-ți găsești prietenii, să concurezi cu ei și să creezi și să te alături unor provocări ce te pot ajuta să rămâi motivat pentru a continua pe drumul cel bun în călătoria ta spre sănătate și fitness. 🙂
Deși brățara Samsung Galaxy Fit3 nu oferă o mulțime de date de monitorizare a activităților sportive și nu este întotdeauna precisă, îți pune la dispoziție suficiente informații pentru a începe să-ți dezvolți un stil de viață activ. Dacă nu ești un sportiv de performanță sau cineva care ia sportul în serios și vrea date precise despre antrenamentele sale și nivelul de fitness, Samsung Galaxy Fit3 este suficient de bună. Acest dispozitiv este bine completat de aplicația Samsung Health, care este prietenoasă și oferă o combinație convenabilă de provocări, programe de antrenament și suficiente date de monitorizare pentru a fi utile.
Îți place Samsung Galaxy Fit3?
Ai ajuns la finalul acestei recenzii, în care ți-am prezentat experiența mea reală cu Samsung Galaxy Fit3. Sper că ți-a plăcut s-o citești și că acum ai o perspectivă realistă asupra punctelor forte și a punctelor slabe ale acestui produs. Dacă ai întrebări rămase fără răspuns, nu ezita să comentezi folosind opțiunile de mai jos. Voi fi bucuros să le răspund. Dacă ți-a plăcut această recenzie și vrei mai mult conținut, abonează-te la newsletterul nostru prin e-mail folosind formularul de mai jos. Mulțumesc! 🙂